Lidt historie:

Det hele startede for mange år siden i countrybandet "Jan, Ivan & Benno". Efter 9-10 år med samme besætning og udgivelsen af MC + singleplade samt en CD med titlen "Lang vej hjem", blev et par mand udskiftet og bandet tog navneforandring til "Roadhouse". Senere dannedes bandet "CMT's", som i mange år var fast husband i countryteltet i Århus Festuge. CMT's lavede i 1994 CD'en "Pickin' my guitar".

I 1998 blev et studieprojekt med nogle danske sange (lidt mere rock/pop end den hidtidige countrymusik) til et nyt band: Ivan Johnsen & De store poeter. Cd'en "De store poeter" blev udgivet i marts '98 med stor radio og tv-succes, men gennembruddet på de store scener lod vente lidt på sig.

Udover "Poeterne" spiller den hårde kerne også sammen under navnet "Ivan Johnsen Band", dog med Thomas Ehrenreich på trommer. Stilen er i denne sammenhæng utrolig varierende, alt efter hvad publikum og arrangør ønsker at høre, men uanset om arrangementet er "pure country", "Rock'n roll" eller en god blanding er den gængse reaktion: De kommer sgu' ud over scenekanten de drenge.

Thomas Ehrenreich har sidenhen fået travlt i De Spildte Talenter, som bl.a. backer Sussi & Leo op. J.E. Møller på guitar er blevet afløst af Bent Warny.

I anledning af udgivelsen af New Direction tog bandet også navneforandring til The New Directions. Læs om det andetsteds på siden.

Udover diverse bands kan man ofte opleve Ivan som solist eller i duosammenhæng rundt omkring på de mindre spillesteder.


Ivan Johnsen Music
Stationsvej 10
DK-8732 Hovedgård
Danmark
Telefon: 75 66 20 26
Fax: 75 66 20 26
E-mail: ivanjohnsen@tdcadsl.dk

Lydklip gengives med tilladelse fra Koda og NCB.
Alle værker er © Ivan Johnsen Music 2001-2008.
Design baseret på idéer af Ronald Stilborg, Bjarne Gren og Henrik Svith.
© svith.com, Ivan Johnsen Music 2008.